تبلیغات
سامانه ایران صنعت - فهرست صادرکنندگان میوه ایران

مرکز جامع ثبت و انتشار مشخصات و سوابق اجرایی شرکتهای صنعتی
 

 

آیا شرکت خود را به دایرکتوری صنایع ایران اضافه کرده اید تا مخاطبین آسانتر و سریعتر شما را بیابند؟

آیا در جستجوی لیست بانک اطلاعات شرکتها و صنایع هستید؟

آیا می خواهید خدمات و محصولات خود را با استفاده از سرویس ایمیل مارکتینگ صنعتی به هزاران متخصص و صنعتگر اطلاع رسانی کنید؟

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی گزینه های زیر کلیک نمایید

شرکت خود را به دایرکتوری صنایع ایران اضافه کنید

لیست بانک اطلاعات ایران صنعت را دریافت کنیدخدمات و محصولات خود را به صنعتگران اطلاع رسانی کنید

                                       


















iran-sanaat.mihanblog.com
iran-sanaati.mihanblog.com
iran-sanaye.mihanblog.com

 

 
iranesanati.mihanblog.com
irane-sanati.mihanblog.com
iranesanaati.mihanblog.com
irane-sanaati.mihanblog.com
iranisanat.mihanblog.com
 
iranisanaat.mihanblog.com
iran-sanaaye.mihanblog.com
www.iransanat.org
http://www.iransanat.org/maneger/Content/Documents/InfoBank.asp
http://www.iransanat.org/maneger/Content/Documents/Emailing.asp




http://emailing.mihanblog.com




 

 

 



صادرات میوه و تره بار تارا saderatetara@gmail.com-آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما معرفی سایت گروه صادرات میوه و تره بار تارا در بازارچه پرویزخان مستقر است. ما سعی داریم محصولات کشاورزان داخلی را به کشور عراق صادر نماییم. با تجربه ای که طی سالیان متمادی کسب کرده ایم خواهیم توانست پل ارتباطی مناسبی بین کشاورزان داخلی و تجار و بازرگانان عراقی برقرار نماییم. مدیران فروش: آزاد پالانی صلاح خسروی زاده مدیر وبلاگ: سامان خسروی زاده برچسب‌ها عراق (7) صادرات (4) بازارچه پرویزخان (4) صادرات میوه و تره بار (3) گروه تجاری تارا (3) بادمجان (3) کشت (2) محصولات کشاورزی (2) خیار (2) میوه و تره بار (2) گوجه فرنگی (2) قیمت ها (2) سیب درختی (1) قیمت میوه (1) جیرفت (1) آب و هوا (1) اقلیم (1) خیار گلخانه ای (1) کاشت (1) نرخ تره بار (1) امکانات جانبی تماس با ما ابزار رایگان وبلاگ صادرات میوه تارا اطلاعیه گروه تجاری صادرات تارا تاریخ : سه شنبه یازدهم اسفند ۱۳۹۴ مدتی از فضای مجاز دور بودیم و تمرکزمان بر ارسال محصولات مشتریان سابقمان بود از این بابت پوزش می طلبیم. گروه تجاری تارا با سابقه طولانی فعالیت در بازارچه و بهره گیری از نیروهای بومی جهت صادرات محصولات زراعی شما آمادگی خود را جهت همکاری در زمینه فروش محصولات کشاورزان ایرانی اعلام می دارد. برای اطلاعات بیشتر با مدیریت فروش تماس حاصل فرمایید. ارسال توسط سامان خسروی زاده نظر بدهید میوه و تره بار جیرفت تاریخ :  شهرستان جیرفت با دارا بودن سطح زیر كشت گلخانه ای بیش از 500 هكتار یكی از قطب های تولید محصولات گلخانه ای كشور محسوب می گردد. بیش از 90 درصد محصول گلخانه های شهرستان را خیار و مابقی توت فرنگی، گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان تشكیل می دهند. سالانه بیش از 90 هزار تن محصولات گلخانه ای شهرستان به بازار های كشور عرضه می شود، با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی شهرستان، دوره باردهی كشت های گلخانه ای از آبانماه آغاز و تا اواسط خرداد ماه نیز ادامه دارد. بسیاری از محصولات این ناحیه از طریق بازارچه پرویزخان به کشور عراق صادر می شوند. برچسب‌ها: جیرفت, میوه و تره بار, گوجه فرنگی, خیارر, بادمجان ارسال توسط سامان خسروی زاده نظر بدهید اقلیم مناسب برای کشت خیار  Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA کشت خیار در هوای آزاد بهترین درجه حرارت هوا برای کشت خیار بین 20-29 درجه و شبها حداقل 15 درجه کمتر نباشد . و درجه حرارت در روز نیز بیش از 30 درجه نباشد چراکه سبب کاهش کیفیت و کمیت محصول خواهد شد . چنانچه تغییرات هوا خیلی متغیر باشد کشت گلخانه ای توصیه میشود . نور نیز نظیر درجه حرارت اهمیت فوق العاده ای در جذب اب و مواد غذائی خواهد داشت . آزمایشات انجام شده نشان میدهد نور علاوه بر افزایش فتوسنتز در خیار سبب افزایش جذب ازت و پتاسیم بوده است . خیار برعکس گوجه فرنگی دارای ریشه افشان سطحی است که حدود 20-15 سانتیمتر خاک سبک نیاز دارد . در چنین خاکی با هوادار شدن آن خیار رشد خیلی خوبی خواهد داشت . خیار به آب و خاکهای شور حساس است روی این اصل کشت و کار در چنین خاکهایی پیشنهاد نمی شود . خیار در خاکهای با اسیدیته خنثی و قدری اسید رشد خوبی خواهد داشت . در خاکهای اسیدی و خیلی قلیائی محدودیت های جذب و رشد خواهد داشت . ماده الی در خاک مزرعه فضای باز 2/5 و در گلخانه 4 درصد مناسب است . خیار جزء گیاهانی است که نسبت به منیزیم حساس بوده و بایستی با تعیین میزان منیزیم خاک و یا برگ کمبود ان بنحوی جبران شود . جدول گیاهانیکه به کمبود منیزیم حساس و یا مقاوم هستند گیاهان حساس گیاهان مقاوم خیار سویا کرفس چغندر لبوئی برکلی کاهو بادمجان لوبیا خربزه ترب فلفل گوجه فرنگی هندوانه بعلت محدودیت دوره رشد وهمچنین فواصل کوتاه برداشت و کیفیت محصول ، با در نظر داشتن رابطه ازت و پتاسیم دراین فواصل بخصوص چنانچه تولید خیار برای شور نمودن مد نظر باشد مصرف منیزیم زیر نظر آزمایشگاه خاکشناسی باید بررسی ومصرف گردد . بطور کلی مصرف بهینه کودهای شیمیائی بایستی با انجام آنالیز و آزمایشات لازم تحقق یابد . مصرف کود پایه برای زراعت خیار در فضای آزاد کمبود مواد الی تا حداقل سقف 2/5درصد را بایستی با استفاده از کودهای حیوانی و سایر کودهای سبز و غیره جبران نمود . سپس کودهای پایه براساس نوع واریته و کسری مواد غذائی محاسبه و در سطح خاک و یا ردیفی پاشیده و در 15 سانتیمتر عمق خاک مخلوط نمود . با انالیز خاک حتماً میزان منیزیم خاک اندازه گیری شود و بخصوص وقتی با کیفیت محصول برای تولید کننده مهم باشد و بخواهد خیارهای قلمی و شور تهیه نمایند . چنانچه روش ابیاری بصورت جوی پشته باشد کلیه نیاز کود فسفره را یکجا قبل از نشاء کاری و میزان 70-60 درصد کود پتاسیم بصورت کود پایه و بقیه بصورت سرک در زمان وجین و یا آبیاری مصرف شود . چنانچه خاک مزرعه سبک باشد کود مورد نیاز منیزیم باید قبل از نشاء مصرف گردد . سی درصد کود ازته قبل از نشاء و بقیه بصورت سرک در 2 تا 3 بار مصرف شود . گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org برچسب‌ها: خیار, کشت, اقلیم, آب و هوا, صادرات ارسال توسط سامان خسروی زاده نظر بدهید خیار گلخانه ای تاریخ : چهارشنبه  کشت گلخانه ای و افق نو در کشاورزی بوشهر در کاشت و پرورش خیار گلخانه ای مهمترین فاکتور آب و هوای مناسب است به گونه ای که زمان کاشت خیار بایستی به نحوی انتخاب گردد که دردوره رشد گیاه شرایط جوی منطقه مطلوب باشد.در واقع آب و هوای ابری و بارندگی از جمله عوامل جوی بازدارنده در دوره رشد می باشد. با توجه به این مسئله زمان کاشت در مناطق مختلف متفاوت است. در مناطق مرکزی و شمال ایران کاشت خیار در گلخانه در بهار انجام گرفته و این زمان به نحوی تنظیم می گردد که در اواخر پاییز که هوا ابری شده و رو به سردی می رود،همزمان با پایان برداشت محصول باشد.ولی در نواحی جنوبی ابران این زمان کاشت در اوایل پاییز بوده و برداشت در اوایل تابستان انجام می شود. انتخاب بذر با توجه به شرایط اقلیمی در هر منطقه و همچنین با بررسی طول دوره رشد گیاه،بذر مناسب در هر منطقه متفاوت خواهد بود .در خیار در نوع بذر به شرح زیر وجود دارد. 1-بذر تک گل: این نوع بذر دارای برگهای کوچک است. گیاه تولید شده از این نوع بذر به سرما مقاوم بوده و مناسب مناطقی است که دارای فصل رشد طولانی هستند. 2-بذر پر گل: این نوع بذر مناسب مناطقی است که کاشت خیار در بهار صورت می گیرد.گلهای زیادی تولید کردهو محصول زیادی تولید می کند. روش کاشت: 1- کاشت مستقیم: در این روش بذر به صورت مستقیم در خاک زمین اصلی کاشته می شود.خاک زمین پس از آماده سازی آبیاری می گردد تا اصطلاحا گاورو شودسپس کاشت بذر بر روی پشته ها انجام می شود. 2- کاشت بذر در خزانه: این روش کاشت در گلخانه مورد استفاده قرار می گیرد.در این روش بذرها 24 ساعت قبل از کاشت در آب ولرم خیسانده شده و در یک پارچه نخی در دمای 30درجه سانتی گراد قرار می گیرد.محیط کشت بذر در گلدان یا خزانه باید دارای بافت سبک باشد.برای این منظور پیت ماس گزینه مناسبی خواهد بود.در محل خزانه نور،رطوبت و دما باید در حد مطلوب باشد.